Un nou vincle família-escola: reorganitzar-nos i coordinar-nos per atendre i implicar les famílies.

  • Data 25/06/2020

Marta Fernández, directora de l'Institut de Sils

El confinament ha estat una bona oportunitat per posar en evidència que les famílies han de jugar un paper clau en la tasca educadora de l’escola. Els nivells de participació d’aquestes en els centres educatius són molt diversos. Són moltes les famílies que no es senten membres essencials de la comunitat educativa i també són molts els centres -i docents- que sovint ens sentim qüestionats o abordats des d’una lògica clientalista per part de les famílies.

En molts casos, la situació d’escola a casa ha apropat els centres educatius a les famílies, i les famílies als centres educatius. Fem d’aquestes “provatures” una nova forma de concebre la relació família-escola, aprofitem les reflexions d’aquestes setmanes per a dissenyar i prioritzar propostes que, el curs vinent, esdevinguin una oportunitat per a dotar de sentit el què anomenem “comunitat educativa”.

https://obrimeducacio.cat/blog...

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una experiència transparent i còmoda a l'hora de navegar per la nostra web. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Pots canviar la configuració i obtenir més informació. Llegir més.

Acceptar