Avís legal

Tot el que et cal saber

Així de simple: aquí t’expliquem que per la majoria de materials t’oferim una llicència oberta, que ens comprometem a no compartir el teu nom i adreça amb ningú i que quan ens ho demanis esborrarem les dades que ens hagis donat.

En compliment de la Llei de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, i altra legislació complementària, s’informa que el lloc web www.fbofill.cat és propietat i responsabilitat de la Fundació Jaume Bofill, amb domicili social al carrer Provença, 324 (08037 Barcelona, Estat espanyol), amb  CIF núm. G08241036, inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el núm. 159, amb número de telèfon +34 93 458 87 00 i adreça electrònica fbofill@fbofill.cat

Propietat intel·lectual

La Fundació Jaume Bofill és titular dels dominis següents:

www.fbofill.cat / www.obrimeducacio.cat / www.magnet.catwww.educacio360.cat / www.edhack.cat/ edubarometre.cat / www.escolanova21.cat / rubricadecanvi.cat/  transformacioeducativa.cat / www.educaciodema.cat / edcamp.educaciodema.catwww.lectura.cat / lecxit.org / comprendrelavida.cat

L’estructura i totalitat dels continguts d’aquest lloc web són propietat de la Fundació Jaume Bofill, s’han llicenciat a la mateixa o, en tot cas, l’ús que es realitza dels mateixos està expressament autoritzat pels seus titulars. Tanmateix, les referències a noms i marques comercials o registrades, logotips i altres signes distintius, ja siguin titularitat de Fundació Jaume Bofill  o de terceres empreses, porten implícita la prohibició sobre el seu ús sense l'autorització prèvia, expressa i escrita de Fundació Jaume Bofill o dels seus legítims propietaris. 

Ús del lloc web

L’accés al nostre lloc web per part de l’usuari és gratuït i està condicionat a la lectura prèvia i acceptació íntegra, expressa i sense reserves d’aquest Avís legal, Termes i Condicions, vigents en el moment de l’accés, que demanem que et llegeixes detingudament.  La Fundació Jaume Bofill, no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts del lloc web, els quals són responsabilitat exclusiva de l’usuari que hi accedeixi o els utilitzi. La Fundació Jaume Bofill es reserva el dret de modificar el present text legal lliurement i en qualsevol moment, sense avís previ, així com els continguts dels dominis, i els termes i les condicions d’aquest avís. En ocasions, és possible que determinades informacions i documents no es trobin accessibles.

Vols compartir els nostres continguts?

Pots fer-ho i ens agradaria que ho fessis! Els nostres continguts majoritàriament es difonen sota la llicència Creative Commons, especificada en cada cas, per tal que te’ls puguis descarregar. Per això, llevat que s’indiqui el contrari, t’animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar i crear a partir del material per a qualsevol finalitat els continguts propis d’aquest web, fins i tot amb una finalitat comercial, i només et demanem que en reconeguis l'autoria de la creació original.

Enllaça’ns!

Sempre que vulguis ens pots enllaçar! L’únic que et demanem és que l’usuari ha de saber que accedeix als llocs web de la Fundació Jaume Bofill, i hauràs de fer visible en el teu navegador l’url corresponent a aquests llocs web.

Enllaços amb altres institucions i entitats

Aquest lloc web també conté enllaços o hiperenllaços que condueixen a altres pàgines web gestionades per tercers aliens a la nostra organització. La presència d’enllaços en el lloc web té una finalitat merament informativa. La Fundació Jaume Bofill no pot garantir el contingut o les informacions que es recullin en les pàgines web esmentades ni la seva veracitat o actualització i, en conseqüència, la Fundació Jaume Bofill queda eximida de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota mena que es puguin derivar de la utilització de pàgines web alienes al nostre lloc web.

Els serveis d’informació i publicacions oferts per la Fundació Jaume Bofill mitjançant els seus llocs webs públics i l’enviament de butlletins periòdics per correu electrònic són gratuïts per a qualsevol usuari que ho desitgi. No obstant això, hi ha serveis d’altres webs relacionats que poden estar enllaçats amb aquests llocs webs que disposen de la seva pròpia política de preus.

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una experiència transparent i còmoda a l'hora de navegar per la nostra web. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Pots canviar la configuració i obtenir més informació. Llegir més.

Acceptar