Política de privacitat

La teva privadesa ens importa, confia amb nosaltres

Mai compartirem el teu nom i adreça amb ningú. La Fundació Jaume Bofill vol ser profundament respectuosa amb el dret de les persones a preservar la seva intimitat i privacitat i per això acompleix amb el que disposen la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

Si vols rebre informació sobre la nostra activitat, només cal que ens facilitis les teves dades de contacte a aquest formulari i et facilitarem informació sobre els pròxims actes, publicacions, vídeos i notícies d'actualitat, de forma totalment gratuïta. Per resoldre qualsevol qüestió relativa al procés de registre i/o identificar i corregir possibles errors, pot posar-te en contacte amb la Fundació Jaume Bofill, per correu electrònic butlletifjb@fbofill.cat, o trucant al número de telèfon: +34 93 458 87 00.

Si no manifestes el contrari, entendrem que, acceptant aquest text legal, dones el teu consentiment exprés i autoritzes expressament aquests tractaments de dades, l'enviament d’informacions i/o comunicacions, comercials o no, que puguin ser del teu interès, a través de qualsevol tipus de mitjà de comunicació, fins i tot electrònic, com pot ser el seu e-mail o telèfon mòbil.

Si vols compartir amb la Fundació Jaume Bofill fotografies, veus enregistrades i/o vídeos personals o familiars, ens dones el teu consentiment exprés per a que la Fundació Jaume Bofill utilitzi la teva imatge personal i veu i/o la imatge dels teus descendents menors d’edat i les seves veus, que ens hagi facilitat directament o permès captar voluntàriament, d'acord amb la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, sobre Protecció Civil del Dret a l'Honor, a la Intimitat Personal i Familiar i a la Pròpia Imatge, per al seu ús i difusió en mitjans de comunicació propis de la Fundació o de tercers i en altres suports de comunicació comercial o informativa que es consideri pertinent per part de la Fundació, per qualsevol mitjà, ja sigui gràfic, audiovisual o sonor, imprès o electrònic o per qualsevol altre tipus de mitjà no especificat, per a finalitats estrictament informatives o promocionals de la Fundació Jaume Bofill i de les seves activitats, renunciant expressament a la reclamació dels seus possibles drets econòmics, sense limitacions geogràfiques o temporals, sempre en el marc estricte d’aquestes finalitats de promoció de la Fundació Jaume Bofill.

Revocació del Consentiment i altres drets respecte de les dades personals de l’usuari. Els usuaris sempre podran revocar el consentiment que han atorgat per al tractament de les seves dades amb la finalitat d'informar-los per correu postal i/o electrònic, sobre activitats i projectes de la Fundació, així com revocar el consentiment per la difusió de la seva imatge personal o familiar i també podran exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint un escrit, signat, a l'adreça postal següent: C/ Provença 324, 08037 Barcelona o mitjançant l’adreça electrònica: fbofill@fbofill.cat i especificant el dret que desitja exercir.

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una experiència transparent i còmoda a l'hora de navegar per la nostra web. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Pots canviar la configuració i obtenir més informació. Llegir més.

Acceptar