Edgar Iglesias - Com organitzem el temps educatiu d’aquest estiu en base a l’equitat?

Enguany el context educatiu d'estiu està cridat a tenir una enorme rellevància. Ens trobem davant una crisi social en què l’emergència educativa és una de les derives que socialment i políticament hem d’abordar. #ObrimEducació

Al blog del projecte Obrim L'Educació Edgar Iglesias, professor al Departament de Pedagogia a la Universitat de Girona (UdG) i membre de l’AEIRaval, apunta mesures que s'haurien d'impulsar per garantir l’accés universal i de qualitat a l’oferta educativa d’estiu.

OBRIM L’EDUCACIÓ és una crida de la Fundació Bofill a ajuntaments, escoles, entitats socials, xarxes, equipaments, professionals i expertes acadèmiques. Volem generar un mapa de reptes educatius prioritaris en el que experts i impulsors ofereixin assessorament i solucions per compartir el coneixement, i cerquem promotors que vulguin estendre solucions a la crisi educativa posant en marxa noves activitats o adaptar les ofertes existents de cada municipi.

T'interessa? Vols formar-ne part? Passem a l'acció!

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una experiència transparent i còmoda a l'hora de navegar per la nostra web. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Pots canviar la configuració i obtenir més informació. Llegir més.

Acceptar