Presentació - Orientacions per a un escenari de possibles confinaments

Presentació - Orientacions per a un escenari de possibles confinaments

Autor: Boris Mir

  • Pàgines 23

Autor: Boris Mir

Presentació del document “Orientacions per a un escenari de possibles confinaments”, que vol contribuir a promoure la reflexió pública a partir d’un conjunt de propostes específiques per a la presa de decisions als centres educatius. És una proposta de sortida, no una proposta finalitzada, un text d’urgència en un context de confinament que recull converses, debats, trobades, lectures... Interaccions amb moltes persones, professionals de l’educació, mestres, direccions i famílies.

Aquest document haurà complert la seva funció si la generació de noves propostes i reflexions, l’enriquiment i la crítica el fan obsolet gràcies a la proposta de millors orientacions. Haurà contribuït a la construcció col·lectiva de coneixement per a afrontar possibles nous confinaments durant el curs 2020-2021. Obrim el debat, la crítica i la millora d’aquestes propostes: obrim l’educació.

Vols fer aportacions de millora al document? Tens fins el dia 15/7 per deixar les propostes, després revisarem el document tenint-les en compte i el tornarem a publicar revisat.

Llegeix el document complet

Fes aportacions al document amb aquest formulari.

Recupera el webinar de presentació del document.

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una experiència transparent i còmoda a l'hora de navegar per la nostra web. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Pots canviar la configuració i obtenir més informació. Llegir més.

Acceptar