5 coses que pots fer tu per combatre la segregació escolar

Notícies

No, la segregació escolar no és un fenomen natural i inevitable. Es pot combatre i, de fet, ja hi ha pobles i ciutats a Catalunya que ho estan fent amb èxit.

I tu pots fer-hi molt. Sovint pensem que aquests problemes ens queden molt lluny i que són molt difícils de resoldre. Però tots hi tenim un paper i podem fer possible que el nostre municipi afronti la segregació escolar i prengui mesures urgents.

I és que, si no fem res, el resultat serà que en poc temps els nivells de segregació escolar creixeran molt per la crisi derivada de la Covid-19. 

Per això, t’animem a passar a l’acció amb alguna de les següents accions concretes i senzilles però que poden marcar la diferència:

  1. Busca com està el teu municipi i parla’n a les xarxes socials
  2. Fes que els mitjans locals en parlin
  3. Si ets periodista local, explica com està el teu poble o ciutat
  4. Pregunta al teu alcalde/alcaldessa i regidor d’educació
  5. Promou una moció al ple del teu ajuntament

Vols saber-ne més? Tant si ets un ciutadà preocupat per l’equitat educativa, o una associació de famílies, un periodista local o un regidor de l’ajuntament, hem preparat un kit d’activista perquè tu també puguis passar a l’acció.

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una experiència transparent i còmoda a l'hora de navegar per la nostra web. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Pots canviar la configuració i obtenir més informació. Llegir més.

Acceptar