Informa’t de quants infants del teu municipi necessiten més que mai un estiu enriquit i quant costaria (2)

Els alumnes amb desavantatge educatiu participen menys en activitats d’estiu, i això es podria agreujar per la crisi de la Covid-19. Aquest estiu els municipis han de garantir que 300.000 infants en risc de pobresa tinguin accés a oportunitats educatives.

Hi ha indicadors disponibles per a poder fer els escenaris de cobertura com són les beques menjador o l’alumnat detectat com a vulnerable entre primer de primària i quart d’ESO. En funció d’aquests hem fet la quantificació d’escenaris de garantia d’estiu enriquit per als municipis de més de 10.000 habitants.

Hem tingut en compte que el cost que cal invertir per garantir que un infant té 80 hores de programes d’estiu enriquits és de 500 € i que cal arribar al 60% de la població diana.

Vols saber a quants infants del teu municipi caldria arribar i quant hi hauria d’invertir el teu ajuntament?

Busca’l al llistat i passem a l’acció per garantir un estiu enriquit per a tothom:

Vols saber-ne més? Descarrega la publicació completa amb les mesures municipals i comparteix-la!

KIT PER UN ESTIU ENRIQUIT

Amb aquest kit et proposem algunes accions i aportem eines i idees perquè tu també puguis passar a l’acció al teu municipi. Descobreix-les totes i passa a l'acció!

Notícies

Blog

Llegeix els articles relacionats

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una experiència transparent i còmoda a l'hora de navegar per la nostra web. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Pots canviar la configuració i obtenir més informació. Llegir més.

Acceptar