Vols dissenyar un super estiu enriquit? (7)

Per tal que aquest sigui un super estiu enriquit cal aprofundir en aspectes com la corresponsabilitat amb les famílies, la necessitat de motivar als infants a través del joc, el treball de competències claus com la lectura o la incorporació d’activitats STEM entre altres.

Per això, posem a disposició els 9 tallers monogràfics on ponents i participants han aportat reflexió i debatut estratègies de disseny per garantir que l’oferta educativa de casals, colònies, caus i esplais que es pugui fer aquest estiu tingui un plus d’enriquiment i estigui dirigida als infants i joves més vulnerables.

Vols saber com aprofundir encara més en el disseny d’un programa d’estiu ? Compartim els 9 tallers monogràfics amb propostes i orientacions que no et pots perdre!

KIT PER UN ESTIU ENRIQUIT

Amb aquest kit et proposem algunes accions i aportem eines i idees perquè tu també puguis passar a l’acció al teu municipi. Descobreix-les totes i passa a l'acció!

Notícies

Blog

Llegeix els articles relacionats

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una experiència transparent i còmoda a l'hora de navegar per la nostra web. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Pots canviar la configuració i obtenir més informació. Llegir més.

Acceptar