u5r-edcamp-tornada-webobrim-2.jpg
09/09/2020
17:00h - 20:00h

Edcamp Tornada a l’Escola

Arrel del repte “Tornada a l’Escola” de la crida “Obrim l’Educació” de la Fundació Bofill i del webinar “Com liderar la tornada a l’escola?", un grup de persones vam sentir la necessitat de trobar un espai on compartir sobre el gran repte que tenim aquest proper curs.

D’aquí neix l’#EdcampTornada, un espai digital obert a tota persona de la comunitat educativa interessada a debatre i compartir sobre la tornada a les aules el curs 2020-2021.

Ja saps que l’Edcamp es construeix amb la participació de totes i tots, per això t’animem a proposar aquell tema de conversa relacionat amb la “tornada a les aules” que pensis que pot ser interessant debatre a l’Edcamp. Per fer-ho, accedeix al Padlet i escriu allò que vols aportar i compartir amb la resta de participants. Tens temps per fer-ho fins al 6 de setembre!

L’equip organitzador de l’#EdcampTornada organitzarà aquests temes per crear el mapa de sessions amb els enllaços a les videoconferències i compartir-lo amb totes les participants abans del 9 de setembre. D’aquesta manera, el dia de l’Edcamp ja sabràs quina conversa t’interessa i l’enllaç per accedir-hi.

No t’ho pensis més i participa-hi! Inscriu-te a l’#EdcampTornada, proposa un tema de conversa i gaudeix d’una tarda molt animada, compartint, aprenent i fent xarxa! T’hi esperem!


Data i horari

L’Edcamp Tornada a l’Escola es celebrarà el proper 9 de setembre a la tarda a través de videoconferències amb l’eina Meet de Google.

  • 17:00 a 17:10 comprovació de connexions
  • 17:10 a 17:30 presentació i dinàmica activació
  • 17:30 a 18:25 1a sessió
  • 18:25 a 18:35 canvi de sessió
  • 18:35 a 19:30 2a sessió
  • 19:30 a 19:45 tancament i cloenda

Utilitzem cookies per oferir a les nostres visites una experiència transparent i còmoda a l'hora de navegar per la nostra web. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Pots canviar la configuració i obtenir més informació. Llegir més.

Acceptar